Sivut

sunnuntai 14. elokuuta 2016

Kesän road trip -lomareissu

Teini lähti kesäkuussa parin viikon kurssille Montanaan. Ja siitä se ajatus sitten lähti. Meillä ei ollut tarkoitus tehdä mitään isompaa kesäreissua, mutta kun sitten ajateltiin hakea teini pois sieltä Montanasta ja sitten "vähän ajella siitä johonkin", kun tämä on kuitenkin ehkä viimeisiä kesiä tehdä koko perheen yhteisiä lomia (ennen kuin lapsi lentää pesästä). Ja kun sitten siinä oli vielä itsenäisyyspäivä 4.7. vapaata, niin päädyttiin lopulta 11 päivän road trippiin. Reissu kattoi 10 osavaltiota (joista kyllä osassa käytiin piipahtamassa vain vähän siellä rajan toisella puolella kahvilla, kun kerran ihan rajan tuntumassa oltiin), neljä kansallispuistoa, yhden National Monumentin, yhden National Memorialin ja muutaman kaupungin. Alla ole suurpiirteinen reitti kahdessa osassa. Ihan kaikki siksak-ajelut ei tuossa näy, joten auton mittariin kertyi matkan varrella 3450 mailia eli noin 5500 kilometriä. 

Kuvia on koneella vaikka kuinka paljon, ja niiden läpikäyminen on ihan kesken, joten näitä reissukertomuksia tipahtelee sitten erittäin epäsäännöllisesti silloin tällöin. Varsinaisestihan tämä nyt ei ole mikään matkablogi, vaikka se sellaiselta tänä vuonna poikeuksellisesti näyttääkin, mutta osa näistä paikoista kyllä ansaitsee tulla esitellyksi. Ja toisaalta, onhan se elämä kovin erinäköistä noissa eri osavaltioissa kuin täällä Kaliforniassa.

We did a summer road trip this year. It is going to take a while to sort through the pics and write about them, but here is a sneak peek to the route and the states covered on the trip. 11 days, 10 states, 4 National Parks, 1 National Monument, 1 National Memorial, a couple of cities and 3450 miles. Yup, I am not kidding. To be continued..















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti