Sivut

sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

17 Mile Drive

Ollaan ajettu kerran ennenkin tämä 17 mailin maisemareitti, ja silloinkin oli suhteellisen huono keli ja sumuista. Niin tälläkin kertaa, mutta tällä kertaa ajettiin se sentään ns. oikein päin, eli pohjoisesta etelään, jolloin on paljon helpompi pysähdellä ja ottaa kuvia. Tänne on siis 10 $:n pääsymaksu. Samalla saa alueen suurpiirteisen kartan, ja siinä kartassa on merkittyjä paikkoja, että mitä missäkin näkee ja miksi kyseinen kohta on erikoinen. Eiköhän tämä reitti ole nyt tämän kerran jälkeen nähty, sillä vaikka onkin kaunis reitti, niin samantyylisiä maisemia näkee kyllä täällä muuallakin ympäri rannikkoa.

We have been here before. It was foggy and rainy, as it was this time, too. Here is what it looked on 4th of July this year. Beautiful, but you can see similar views and scenery in many places in the area. At least this time it was not full of tourists.

Nämä on ilmeisesti taas niitä tyrkymerimetsoja. / Brandt cormorants?

Sypressitkin kasvaa tuulen suuntaan. / Cypress crowing where the wind blows.
Tavallinen lokki, tai ilmeisesti tarkemmalta nimeltään keisarilokki, mutta osui mun kameran eteen. / Just a regular Pacific gull.
Merisaukot kurkistelee. / Sea otters.
Kalkkunakondori. / Turkey vulture?
Tien vieressä oli muutama kauriskin ruokatauolla. / And some deers in the other side of the road. 
Joku haukka tai vastaava, joka saalisti tuulessa. / Some kind or raptor trying to hunt dinner.



Bird Rock
Pelikaaneja, jotka olivat myös ruokatauolla. / Pelicans on dinner break.




Tällaista rantatietä on suurin osa reitistä. Aurinkoisena päivänä tämä näyttäisi varmasti todella upealta. / The road. I bet this is really beautiful on a sunny day.
Nyt en ole ihan varma, että mikä kohta tämä on, jossain Bird Rockin ja The Lone Cypressin välissä. Nämä kuvat on aidan takaa ja paikka on osan kevättä kokonaan suljettu ihmisiltä, koska tämä on hylkeiden pesimispaikka. / This is somewhere between the Bird Rock and The Lone Cypress, not sure which. There is a fence, so that you can´t go closer, and this place is closed in the spring, when the seals have puppies.





The Lone Cypruss 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti