Sivut

sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Helleaalto

Viime viikot on menneet lähinnä uusiin töihin oppiessa, 'learning curve' ottaa aina aikansa ja tällä kertaa vei hetkeksi melkein kaikki energiat. Samalla kun on ollut myös muita menoja ja teinin collegeen lähdön valmisteluja ja muuta, on tullut vietettyä melkoista hiljaiseloa somessa ja blogissa. 

Tällä viikolla Teksasiin iski hurrikaani kaikkine katastofaalisine seurauksineen ja täällä meidän nurkilla on kärsitty helleaallosta. Onneksi itse sai olla suuren osan päivästä ilmastoidussa toimistossa, mutta kotonakin on ilmastointilaite huutanut täysillä jo jokusen kerran, kun ilma ei tunnu viilenevän iltaisinkaan. Ei kuulemma tällaista ole ollut vuosikausiin ja puhelinkin piippaa ihan jatkuvasti noita virallisia hätätiedotteita, jotka varoittavat äärimmäisestä kuumuudesta. Iltaisin ilmassa väreilee sellaista utua, etten ole aiemmin törmännyt. Tosin en ole näin kuumissa oloissa koskaan ennen matkustellut. 

Teini on vielä nämä viimeiset viikonloput ennen opiskelemaan lähtöä töissä, ja on yritetty muistuttaa juomisen, syömisen ja viilennyksen tarpeesta. Ilmeisesti on ottanut neuvoista vaarin, sillä on vaikuttanut ihan pirteältä. Joku teinin työkaveri oli omassa rahastuskopissaan pyörtynyt ja oli tarvinnut ensiapuhenkilökunnan paikalle, jonka jälkeen oli tuo työkaverinsa passitettu siltä päivältä kotiin. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti