Sivut

perjantai 29. syyskuuta 2017

Kansalaisuuden hakeminen, osa 3 – hakemuspaperit lähteneet

Pikainen päivitys tilanteeseen näin helmikuussa.

Yrittivät sieltä toimistolta soitella puolisolle viime perjantaina, mutta oltiin reissussa, eivätkä saaneet kiinni. Olivat jättäneet kuitenkin vastaajaan viestin, että tarvittaisiin tiedoksi vanhempien vihkipäivä. Oltiin vähän ihmeissämme, että mihin moista tietoa tarvitaan, kun ei sitä kysytä missään niissä papereissa. Itse asiassa vanhempien tietoja ei täytetä ollenkaan, jos he eivät ole USA:n kansalaisia. No selvisihän se sitten seuraavan viikon alussa, sieltä lomakkeesta puuttui rasti kohdasta, olivatko vanhemmat puoliskon syntyessä naimisissa. Oli siis hieman erikoisesti kysytty, kun kyselivät tarkkaa päivää, eikä vain tuota kyllä/ei-kysymystä. 

No, samana päivänä sattui sitten olemaan saatavilla web-palvelussa myös se teinin selective service -tunnus, joten saatiin muin saatiinkin kaikki lomakkeet lähtemään samaan aikaan. Olimme siis pyytäneet heitä pitämään niitä pari viikkoa, jos saisimme sen tunnuksen suht nopeasti. Jos ei siinä ajassa olisi tullut, olisi lähetetty muut kuin teinin paperit eteenpäin. Sinänsä niillä ei kait niin merkitystä ole, mutta jos ne lähtevät samassa nipussa, niin on kuulemma hyvät mahdollisuudet, että ne myös käsitellään yhtä aikaa. Tämä siis tarkoittaisi mahdollisesti vain yhtä reissua antamaan sormenjälkiä ja jopa mahdollisesti kaikkien haastattelua samana päivänä. 

No, nyt ei voida taas kuin odotella. Eli taas ollaan keskellä tällaista odotteluprosessia kuin oltiin silloin blogin alkuaikoinakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti