Sivut

torstai 6. lokakuuta 2016

Vain elämää

Huhhuh, muka kiirettä pitänyt. En ole ehtinyt uhrata edes ajatusta sille, että olisin ehtinyt kirjoittaa loppuun meidän road trip -reissun jutut, tai työnhausta tai puolison saamista ensimmäisistä ylinopeussakoista..

Aloitin uudessa työpaikassa nelisen viikkoa sitten, ja koska uutta opittavaa on paljon ja melko kiiruhtastakin ollut, niin kotiin tullessa en saa aikaiseksi paljon muuta kuin pikalenkin ja sitten romahdan sohvalle katsomaan Netflixiä. Tai treenataan teiniä SAT-testiin, tai ihmetellään college-esseeaiheita, tai FAFSA (Federal Student Aid) -rahoitushakemusta collegeen puolison kanssa. Tai flunssarokotteen hakua ja kipeän käden rauhoittelua. Onneksi sinne jonnekin olen onnistunut sujauttamaan parit treffit myös ystävien kanssa. Ne onkin ollut ihan pelastus tässä hullussa syksyssä, jossa on tullut vielä kaksi suru-uutistaan. Vähän turhan paljon niitäkin näin lyhyelle ajalle.

Yritän tässä ryhdistäytyä ja ehtiä kirjoittamaan ainakin osasta näistä. Mutta tällaista nämä ruuhkavuodet ovat missäpäin maailmaa tahansa. Yhtenä kappaleena ollaan, mutta energiavarastot on vähän väliaikaisesti vähissä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti