Sivut

perjantai 31. lokakuuta 2014

Hyvää Halloweenia!

Kauan se kesti, mutta nyt on meidän perheessäkin ensimmäinen kurpitsa kaiverrettu. Viime vuonna kyllä jo ostettiin sellainen halpis-kaiverrussetti, mutta kuviteltiin että siinä kurpitsan kovertamisessa on ihan järjetön työ ja sitten ei edes yritetty. Tänä vuonna puoliso oli sitä mieltä, että kyllä nyt on jo aika kurpitsan kaiverrustakin yrittää. Halusin sellaisen Jack Skellington (Painajainen ennen joulua  -leffasta) kurpitsan, kun olen niitä parina vuonna muualla ihaillut. Löysin hymyilevän Jackin mallin ja näin ekakertalaisena sanoisin, että puoliso sai aikaan erittäin hyvän lopputuloksen.

Skellington kurpitsa
Kuvan laatu ei ole kyllä kaikkein paras, kun on otettu pimeällä kännykällä
Muutenkin jotain koristeita on tähänkin juhlaan tullut ostettua. En ihan kauheasti ole vielä tottunut / tykkää näistä pelottelupelottelu -jutuista ja luurangoista, joten meillä on enemmänkin tällaista sadonkorjuu-meininkiä ja kilttejä noitia ja kurpitsoita. Toi "noita"pöytäliina on ollut pöydällä jo varmaan kuukauden ja halloween-valot ripustettiin ikkunaan kanssa jo hyvissä ajoin.

Hah, tämäkin kuva on näköjään ihan vino. Ja jos oikein kurkkii, niin voi nähdä, että pöydällä on boksi Pandan lakua
Tämän vuoden halloween vietetään varmaan vähän eri tavalla kuin aiemmat. Tänään nimittäin on satanut aika reippaasti (vihdoinkin!!), enkä tiedä, onko kukaan meistä halukas lähtemään kiertelemään ja katselemaan muiden koristeita näillä keleillä. Suurimmassa osassa talojahan koristeet on ollut jo jopa viikkoja, joten niitä on kyllä tullut jo aikalailla nähtyäkin. Joku koulun tapahtumakin teinillä sattuu olemaan tänään illalla, joten ehkä me ihaillaan vaan meidän hienoa kaiverrettua kurpitsaa kotona. Ja itse olen hillunut halloween asu päällä jo tänään töissä ja pessyt meikit ja hiusvärit jo pois kotiin tultuani. Tämä 80's punk rocker äiti sai työporukan Halloween-juhlien Paras asu -äänestyksessä jaetun toisen sijan. Jee!! Ja pois ne meikit piti pestä, kun piti tänään poikkeuksellisesti sateen vuoksi hakea teini koulusta ja tuo antoi ymmärtää, että sen näköisenä kun aamulla ovesta ulos lähdin ei olis mitään asiaa tulla hakemaan häntä koulusta. Teiniys, oi teiniys.. ;)

Hyvää Halloweenia!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti