Sivut

perjantai 25. lokakuuta 2013

Blogiin johtaneista hakusanoista

Vaikka alunperin blogin ideana on tosiaan ollut kirjoittaa Green Card -prosessista yleisesti ja sen jälkeen sitten päivittä kuulumisia kaikenlaisista asioista lähinnä tuttaville, on tilastojen mukaan muitakin lukijoita tännekin eksynyt. Tervetuloa ja toivottavasti olette löytäneet mieleistä luettavaa!

Palautetta olen saanut blogista muualta kuin suoraan blogista ja uusi seuraajakin blogilla on. Blogspotin tilastot eivät ole niin erottelevat kuin aiemman Vuodatuksen blogini, josta siis luovuin teknisten ongelmien (ja kaikkien kuvien häviämisten jälkeen) reilu vuosi sitten, joten ihan kauhean tarkkaa tietoa niistä ei saa.

Olen enemmänkin välillä mielenkiinnolla kurkkaillut, minkälaisilla hakusanoilla ihmiset ovat löytäneet blogini. Keräsin tähän nyt muutaman viime ajoilta mahdollisesti lukijoidenkin iloksi.

Näistä ensimmäinen kategorian käyttäjät lienevät etsineet suoraan blogiani:  
  • siirtolaiseksi blogi
    siirtolaiseksi.blogspot.com
    siirtolaiseksi
Seuraavilla hakusanoillakin etsineet ovat toivottavasti löytäneet jotain vastausta hakemaansa aiheeseen. Näitäkin asioita kun olen blogissa käsitellyt, tosin en välttämättä niin seikkaperäisesti kuin hakijat ovat olettaneet. Muuttokontista ja merinorsuistakin taitaa olla vain pari mainintaa. Samaten muistaakseni tasan yhdessä lauseessa Costcon pakkaukset. Costco siis on tukkuliike, josta normaali kuluttajatkin voivat ostaa ostoksensa, kun heillä on liikkeen jäsenyys. Tuo tukkuliike-elementti tuo mukanaan sen, että ruokaa pitää ostaa todellakin yleensä järjettömän isoissa pakkauksissa kerralla, jos siellä käy ostoksilla.
  • viisumi postissa
  • muuttokontti usa   
  • puoliso green card
  • merinorsu
  • costco järjettömät pakkaukset

Tällä hakusanalla hakenut ei varmaan ole ollut kauhean tyytyväinen kuin oma blogini on tullut hakutuloksiin. ;) Tähän vastauksen antaminen onkin hirveän hankalaa, jos hakija on etsinyt paikkaa, mihin lähteä. Olen välillä lueskellut jotain keskustelupalstoja jne. USA:han muuttohalukkaista ja kyllä tänne pääseminen tosiaan usein vaatii erityisen työosaamisen, jota kautta tänne pääsee töihin, paljon rahaa tai järjettömän hyvän tuurin. Itse lasken meidän perheemme tähän viimeiseen kategoriaan. Maahanmuuttokriteerit ja asunnon ostaminen taitavat olla paljon helpompia suomalaiselle Euroopassa tai vaikka Thaimaassa, vaikka ei tänne pääseminenkään mitenkään mahdotonta ole. Se, että onko USA yleisesti mikään siirtolaisen unelmapaikka, kuten vielä sata vuotta sitten, on sitten jo kokonaan oma tarinansa.
  • minne siirtolaiseksi
Yosemiten reissuista olenkin kertonut. Tosin hakijalla lienee ollut mielessä joku tietty vaihto-oppilaan blogi, joten tällaisen keski-ikäisen rouvan blogiin tupsahtaminen ei ehkä ole ollut tavoitteena. :)
  • vaihtoblogi+yosemite
Näiden hakijoiden osalta valittelen, että ovat tupsahtaneet aivan väärään blogiin. En edes muista maininneeni ruotsalaisia, mutta kait niiden maailmanvalloituksesta on tullut sitten kirjoitettua. Itse kysymykseen ei kyllä valitettavasti täältä ole löytynyt vastausta.
  • disneyland veroilmoitus
  • kauanko kestää saada ruotsalainen sosiaaliturvatunnus
Onhan näitä toki ollut muitakin. Osa lienee jo poistunut tilastoista. Jännä huomata, miten monelaisella sanayhdistelmällä tämäkin blogi putkahtaa hakutuloksiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti