Sivut

perjantai 29. toukokuuta 2015

Reissussa: Beverly Hills ja Disneyland / Traveling: Beverly Hills and Disneyland

Reilu kuukausi sitten teini oli orkesterin kanssa reissussa L.A.:ssa koulun Spring breakin aikaan, joten päätettiin puolison kanssa sitten kanssa lähteä reissuun viideksi päiväksi. Suunnistettiin melko samoille nurkille, mutta ei samoihin paikkoihin kuin teini. Eikä käyty edes vakoilemassa, että miten heidän reissu sujui. Oli oikein virkistävää olla reissussa ihan kahdestaan. Reissusta bloggaaminen vaan on jäänyt. Valokuvia on vähän vähänlaisesti, koska mukana oli vain kännyköiden kamerat ja suurimmassa osassa poseerataan myös itse, joten tässä sitten ne loput kuvat kahdelta ensimmäiseltä päivältä.

Beverly Hillseillä / Beverly Hills here we come



Rodeo Drive -ostoskatu, tuttu monista elokuvista. / As it is in the movies - Rodeo Drive.

Rodeo Drive, jossa pukuihin oli pukeutuneet lähinnä vain kauppojen työntekijät ja kauppojen sisäänheittäjät. / Rodeo Drive, so many fancy stores..
Four Seasons Hotel, tämä on SE hotelli Pretty Woman -leffasta. / This is THE Pretty Woman hotel from the movie.



Koska teini meni koulun reissulle Disneylandiin, joten ei suostu menemään sinne enää meidän kanssa, niin mentiin sitten ihan kahdestaan. / Since the teen was going to Disneyland with his orchestra and does not want to go with us, we went there by ourselves.
WC:tkin on aina kulloisenkin teeman mukaiset. Tämä oli jostain Liisa Ihmemaassa -tyyppiseltä alueelta. / Even the restrooms are accoding to the areas. This is from the Wonderland.


Blue Bayou Cafe, jossa päivälläkin on ilta. / Blue Bayou Cafe, where it is evening all the time. The food is good, but it is a bit pricey.

Ja joka päivä on paraati - kahdesti. / And then there is the parade.

Ja lopulta kaikki voi osallistua paraatin perässä kulkemiseen. / And then you are part of the parade, too.
Prinsessa Ruusu linnassa, linnassa, linnassa... / The Princess Castle in the evening.
Ja jokailtainen ilotulitus. / And of course there is the fireworks - every evening.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti