Sivut

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Point Lobos äitienpäivänä

Työn teko haittaa pahasti harrastuksia... ;) Töissä on nyt sen verran kiirettä, että olen jonkun aikaa ihan täyspäiväisesti töissä 5 päivää viikossa ja joskus vähän pidempää päivääkin. Nyt elämä on keskittynyt enemmän viikonloppuihin. Jos aikoo tehdä jotain reissuja tai kivoja juttuja, nähdä ystäviä ja tuttavia, niin viikonloput on enemmän tai vähemmän ainoat vaihtoehdot. Koska luppoaikaa on reippaasti vähemmän kuin ennen on bloggaaminen ja varsinkin kuvia vaativat blogitekstit jääneet vähän niinkuin vaan suunnittelun asteelle.

Noin kuukausi sitten, äitienpäiväviikonlopun lauantaina käytiin paikallisten tuttujen kanssa viettämässä aikaa Santa Cruzin rannalla ja grillailemassa. Siellä kun tietyillä ranta-alueilla on sellaisia metallitynnyreitä, joihin saa sytyttää tulen ja olla ikään kuin nuotiolla. Äitienpäivänä ajettiin taas kerran Point Lobosiin osavaltion suojeltuun puistoon. Olen blogannut paikasta joskus aiemminkin ja olemme jo kahdet Suomi-vieraammekin sinne vieneet, mutta tämä oli ensimmäinen tällainen loppukevään reissu sinne. Ilma oli tosi hyvä ja maisemat kauniita. Lisäksi paikalla oli melkoinen määrä hyljeperheitä ja merisaukkoja poikasineen (ovat sen verran kaukana, että meidän järkkärin tarkennus ei riitä selkeän kuvan ottamiseen). Lisäksi vuorovesialtaissa hiipi todella paljon jotain rapuja tms. kallionkoloihin piiloon.

Tässä muutama kuva ja videonpätkä. En jaksanut käsitellä kuvia, eikä kaikki ole ihan tarkkoja, mutta ehkä näistä saa jonkun kuvan siitä, miksi tämä on ehdottomasti yksi lempipaikkojani täällä. :)




Tässä vielä muutama sekalainen kuva tältä reissulta. Ensimmäistä kertaa jaksettiin mennä tuolle pienelle hiekkarannallekin, josta nuo pienet portaat. Tuonne hylkeiden asuttamalla rantaosuudellehan ei siis edes pääse, mutta polun toisessa päässä on tuo toinen pieni ranta, johon voisi mennä ihan ottamaan aurinkoakin.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti