Sivut

perjantai 10. helmikuuta 2017

Joulu Havaijilla / Christmas in Hawaii

Havaiji on ollut meidän bucket listalla jo viimeiset viisi vuotta, ja viime kesänä sitten päätettiin, että nyt joululomalla sinne on päästävä ja varattiin liput. 

Ensimmäisenä Havaijille matkaa varatessa pitää päättää, että mille saarelle sitä haluaa mennä. Kaikki ne kun ovat vähän erilaisia ja netissä löytyy erilaisia sivustojakin, joissa olevien kysymysten perusteella voi haarukoida mikä sopisi parhaiten omiin kiinnostuksen kohteisiin. Me päädyttiin sitten Havaijin saarelle, eli toiselta nimeltään Big Islandin saarelle. Osittain koska se on saarista suurin ja siellä on paljon tekemistä, osittain siksi, että olen kuullut tutuilta, että Maui on aivan järjettömän suosittu ja ruuhkainen joulun aikaan. Joulu ja muutkin pidemmät pyhät on toki suhteellisen kalliita aikoja tuolla lomailuun mm. lentojen puolesta, mutta minkäs teet, jos koulujen loma-ajat rajoittavat matkustamista. Viikko oltiin ja oltaisiin voitu olla paljon pidempäänkin. Kuvat on tietokoneella odottamassa sortteerausta, joten postaukset saarelta tulee joskus lähitulevaisuudessa, kun kuvat on valikoitu. Tässä kuitenkin muutama tunnelmapala mun kännykästä.

Hawaii, or Hawai'i as in the original spelling, has been on our bucket list for years now. Last summer we finally decided that this Christmas we would finally make it there. So I booked the tickets early to make sure we would definitely go and not just plan it. We decided to go to the Island of Hawai'i (Big Island) since we wanted to enjoy the beaches and the volcanoes. And I had read that Maui is full of tourists during the Christmas time. Of course going to Hawai'i during the popular season is not cheap, but we got a reasonable deal on the flights and the B&B were we stayed most of our time has the same prices throughout the year. I haven't had time to sort the photos yet, so here is just a quick look trough the camera phone. I hope to share other pictures soon, because it was such a beautiful place. I could have stayed much longer easily (my credit card would probably not).







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti